2020-01-31 16:12:47• hírek • Bede Emőke

Berticiék már szervezik a következő nagy kalandot

Fotó: Hello Siberia Expedition Facebook-oldala
Fotó: Hello Siberia Expedition Facebook-oldala

Alig néhány napja tértek haza a világ leghidegebb pontját, Ojmjakont megcélzó expedíciójukról, máris a következő kalandot szervezik Berticiék. Noha az első két út sem volt semmi, a következő kihívás még rendkívülibb lesz, hiszen nem egyedül, hanem 10 másik autóval indulnak majd el a 20 ezer kilométeres útra.

Bertici Attila és felesége, Kinga 48 napig voltak úton, mely alatt nem kevesebb mint 24 ezer kilométert tettek meg a Dacia Duster, NEO fedélzetén. „-60 Celsius fokban is jártunk, 58 alkalommal tankoltunk és 50 vlogot vágtunk össze. Olyan kaland, olyan expedíció volt ez, melyet nem fogunk elfelejteni soha. Reméljük, hogy tetszett nektek és nem untattunk benneteket. Ha pedig idegesítettünk valakit az akcentusunkkal vagy a nyelvi hibákkal, akkor elnézést kérünk, csak a fáradtság miatt volt” – írták hazaérkezésük napján a közösségi oldalukon.
 


Berticiéknél azonban nem állt meg ezzel az élet, ugyanis már most elkezdték szervezni a következő kihívást. A szeptemberre tervezett expedíció előreláthatólag 40 napig fog tartani, és 20 ezer kilométert tesznek meg majd 15 ország érintésével. Ez a kaland azonban merőben más lesz, mint az eddigiek, ugyanis Berticiék nem egyedül, hanem 10 másik csapattal vágnak majd neki az útnak. S hogy van-e igény az ilyen lehetőségekre? Nagyon úgy tűnik, hogy igen, mert csütörtökre a 10-ből 9 hely már betelt.


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: